Fietstour in Valencia

bike and roll tours valencia

Fietstour Highlights

Kies deze fietstour om een eerste indruk te krijgen van Valencia! Fiets door het park, ontdek de highlights en kom langs andere bijzondere plekken. Krijg handige tips voor de rest van je verblijf.

Duur: 3 uur
Prijs: €30,- per persoon

Reserveer nu
fietstour valencia cabanyal

Fietstour Cabanyal & CAC

Ontdek tijdens deze fietstour de kleurrijke visserswijk El Cabanyal. Vervolgens nemen we een kijkje bij de iconische gebouwen van de Ciudad de las arts y ciencias (CAC).

Duur: 3 uur
Prijs €35,- per persoon

Reserveer nu
portsaplaya tour valencia

Fietstour Little Venice & Cabanyal

Tijdens deze fietstour nemen we je mee langs de kust naar het pittoreske haventje Port Saplaya. Op de terugweg fietsen we door de gekleurde visserswijk El Cabanyal.

Duur: 4 uur
Prijs: €50,- per persoon

Reserveer nu
trappen en happen fietstour valencia

Fietstour & lunch Trappen en happen

Er is niets leuker dan Valencia te ontdekken tijdens een fietstour. We nemen je mee naar de highlights van Valencia en sluiten de tour af met een gezellige en typisch Spaanse lunch.

Duur: 4 uur
Prijs: €70,- per persoon

Reserveer nu

Fietstour in Valencia met Maddoxtours

Boek onze fietstour in Valencia en ontdek de stad op een leuke en ontspannen manier, namelijk op de bici oftewel op de fiets. Valencia is een heerlijke stad om per fiets te verkennen en zo een beeld te krijgen van deze prachtige stad. Ga met één van onze enthousiaste Nederlandse gidsen mee met de fietstour en ontdek de highlights en de bijzondere plekjes van Valencia.

We willen graag aan je laten zien en vertellen waarom Valencia zo’n geweldige stad is. We nemen je mee naar de authentieke Valenciaanse wijken, de leukste highlights en de verborgen pareltjes van de stad.

Tijdens onze fietstours door Valencia delen we de leukste weetjes en verhalen over de Valenciaanse cultuur, de stad en het Spaanse leven. Je krijgt de beste insiders tips van ons over de leukste hotspots, locale tapasbarretjes en de dingen die je echt niet over mag slaan tijdens je verblijf in Valencia.