Fietstour Valencia Little Venice & Cabanyal

Fietstour langs de kust naar Port Saplaya

Valencia is een veelzijdige stad met bijzondere wijken en een prachtige langgerekte kustlijn. Tijdens deze fietstour zullen we je meenemen naar de andere kant van de stad en we gaan zelfs de stad uit.

We fietsen in Noordelijke richting langs de kust naar Port Saplaya. Een rustig pittoresk haventje omringd door gekleurde huizen. Het wordt ook wel ‘klein Venetië’ genoemd.

Vervolgens fietsen we terug naar Valencia naar de wijk El Cabanyal. Een oud vissersdorpje waar je prachtige gekleurde huisjes met mozaïek patronen op de gevel zult zien.

Het is een levendige wijk waar je veel locals tegenkomt en het echte Spaanse leven kunt ervaren. Je kijkt je ogen uit als we door de straten van de Cabanyal fietsen omringd met prachtige historische panden en gezellige tapasbarretjes.

Details over de fietstour

–  Maandag t/m zondag om 10.00 uur (andere starttijd is eventueel mogelijk in overleg)
–  De prijs van de fietstour is €50,- per persoon
–  Op locatie betalen 
–  Duur: 4 uur
–  Een fiets
–  Nederlandstalige gids
–  Drankje op het terras (fris/koffie/bier/wijn)
–  Typische Valenciaanse lekkernij

Het is mogelijk om tegen een meerprijs een E-bike te huren als die beschikbaar zijn op dat moment.

Startlocatie: Wijk El Cabanyal

Aanvraagformulier voor de tour

Vul onderstaand formulier in om je tour te reserveren. Je ontvangt direct een email van Maddoxtours dat we je aanvraag hebben ontvangen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een bevestigingsmail met de vertrekplaats en details van de tour.