Fietstour Valencia

Bij Maddoxtours bieden wij de leukste fietstours in Valencia aan, maar ook een tapastour of privétour. Daarnaast organiseren wij unieke tours op maat. Een tour of ervaring die helemaal naar wens ingevuld kan worden. Bekijk hieronder ons aanbod.

fietsen door valencia

Fietstour Highlights 

De beste fietstour om een eerste indruk te krijgen van Valencia! Fiets door het park, ontdek de highlights en kom langs andere bijzondere plekken. Krijg handige tips voor de rest van je verblijf.

Duur: 3 uur
Prijs: €30,- per persoon 

Reserveer nu
fietstour valencia cabanyal

Fietstour Cabanyal & CAC

Ontdek tijdens deze fietstour de kleurrijke visserswijk El Cabanyal. Vervolgens nemen we een kijkje bij de iconische gebouwen van de Ciudad de las arts y ciencias (CAC). Tour is inclusief terrasstop.

Duur: 3 uur
Prijs: €35,- per persoon

Reserveer nu
portsaplaya tour valencia

Fietstour Little Venice & Cabanyal

Tijdens deze fietstour nemen we je mee langs de kust naar het pittoreske haventje Port Saplaya. Op de terugweg fietsen we door de gekleurde visserswijk El Cabanyal. Tour is inclusief terrasstop.

Duur: 4 uur
Prijs: €50,- per persoon

Reserveer nu
trappen en happen fietstour valencia

Fietstour & lunch Trappen en happen

Er is niets leuker dan Valencia te ontdekken tijdens een fietstour. We nemen je mee naar de highlights van Valencia en sluiten de tour af met een gezellige en typisch Spaanse lunch.

Duur: 4 uur
Prijs: €70,- per persoon

Reserveer nu
tapas foto valencia

Tapastour

Al wandelend door de stad neemt de gids je mee naar de leukste tapasbarretjes van Valencia. Proef de lekkerste tapas en kom van alles te weten over het culinaire leven van deze bruisende stad.

Duur: 2,5 uur
Prijs: €60,- per persoon

Reserveer nu
privetour

Privé tour

Ga je liever alleen of met vrienden, familie of collega’s op pad in plaats van met een groep? Kies dan de privétour. Een privétour is een op maat gemaakte fietstour aangepast op je wensen.

Duur: 3 uur
Prijs: €200,- voor 4 pers. Vanaf 4 pers €30,- pp extra

Reserveer nu

Boek je fietstour bij Maddoxtours

Wil je op een ontspannen en leuke manier Valencia ontdekken? Boek dan een fietstour bij Maddoxtours. Je fietst mee met een enthousiaste Nederlandstalige gids langs verschillende bezienswaardigheden. Je krijgt de leukste weetjes over de stad te horen en we komen langs prachtige gebouwen. Leer meer over de Spaanse cultuur en krijg tips over alles wat er verder nog te zien en te doen is in deze prachtige stad.

We raden je aan om een fietstour te doen aan het begin van je verblijf. Op deze manier krijg je al een indruk van de stad en kun je aan de hand daarvan kijken wat je verder nog allemaal wilt doen in Valencia.

Onze kundige tourgidsen kennen de stad goed en kunnen je veel bruikbare informatie en handige tips geven. We krijgen vaak vragen als:

  • Wat is het lekkerste tapas restaurant?
  • Welke musea zijn leuk om te bezoeken?
  • Waar kan ik de beste paella eten?
  • Wat moet ik echt gezien en gedaan hebben in Valencia?

Stel je vraag tijdens de tour en onze gids kan je gegarandeerd verder op weg helpen.

Fietsen in Valencia

Valencia is de ideale stad om op de fiets te verkennen. Er zijn veel fietspaden en het is een vlakke stad, waardoor je hier goed kunt fietsen. We fietsen op een aangenaam tempo, zodat je lekker kunt genieten van de omgeving, de mooie gebouwen en natuurlijk het prachtige Turiapark.

Fietstour in Valencia

We bieden verschillende fietstours aan. Te beginnen met de highlightstour.
Ben je voor de eerste keer in Valencia en wil je gelijk een goede eerste indruk van de stad krijgen, dan raden we je aan om deze tour te boeken.

Tijdens deze fietstour nemen we je mee naar verschillende highlights van de stad. Plekken die je tijdens je verblijf echt niet over kunt slaan. De gids neemt je mee door verschillende wijken en door het Turia park. Dit prachtige park is de groene oase van Valencia.
Ook in het park zijn fietspaden aangelegd, waardoor we tijdens de tour lekker rustig door het park kunnen fietsen.
We zullen op verschillende plekken stoppen en je krijgt natuurlijk de tijd om wat mooie foto’s te schieten.

Tijdens de fietstour Bike and roll tour gaan we ook naar de stad van de kunst en wetenschappen. De futuristische gebouwen aan het einde van het Turiapark ontworpen door de Valenciaanse ontwerper Santiago Calatrava.

Een ander stukje Valencia

Ben je al vaker in Valencia geweest en wil je wat nieuwe plekken ontdekken? Of ben je al een paar dagen in Valencia en heb je al veel van de highlights van de stad gezien? 

Laat je dan door ons meenemen naar de bijzondere plekken en verborgen parels van Valencia.
Kom op plaatsen die je zelf misschien niet zo snel ontdekt zou hebben.

We fietsen bijvoorbeeld tijdens de tour Little Venice & Cabanyal een heel stuk langs de kust naar Port Saplaya, het pittoreske haventje iets te noorden van Valencia. We nemen je mee door de smalle staatjes van de wijk El Cabanyal. Hier zie je de prachtige met mozaïek versierde vissershuisje. En we komen tijdens de fietstour natuurlijk op nog meer bijzondere plekken.

Korte terrasstop tijdens de fietstour

Tijdens de fietstour (behalve tijdens de highlighttour) houden we een korte stop om op het terras wat lekkers te drinken. Even bijkomen van het fietsen en je hebt de tijd om naar het toilet te gaan. Daarnaast neemt de gids de tijd om je vragen te beantwoorden. Ook geeft de gids veel leuke tips over bijvoorbeeld de beste paella restaurants, leuke bezienswaardigheden, events en andere handige informatie voor je verblijf in Valencia.

Kortom, ga gezellig met ons mee op tour en ontdek Valencia op de fiets en kom leuke dingen over de stad te weten.